”Deluxe”

Den här helt underbara boken tog mig en dag och en natt att läsa ut. Tänk Gossip Girl 1899 så förstår ni vad det handlar om. Boken utspelar sig i New Yorks societet och är fylld vackra flickor med snörda midjor och klänningar med otaliga lager tyll och spetsar, deras halsar är ner tyngda av diamanter och helgerna spenderar dom i balsalar med marmor golv som deras klackar slår mot och i handen håller de ständigt ett champagneglas. Pojkarna är sådana där som har hattar, kysser händer och bugar ända ner till golvet när de bjuder upp till dans. Intrigerna är täta och karaktärerna är underbara. Läs den, läs den, läs den!

One Response to “”Deluxe””

  1. Josefine skriver:

    Tack, din var också fin :)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu