colour me happy

Tänkte att jag skulle försöka mig på en fortsättning på den här bloggen, jag saknar det nämligen. Så jag drar igång nu den första mars, känns passande. Sitter inne på kontoret och tittar ut på snö/regn stormen, men det känns okej.

Det är faktiskt en sånn måndag när det mesta känns okej, till och med det faktum att det är måndag.

Helgen var very good. Den inleddes med en after work på Anglais och avslutades på ett lönhelges fullsmockat Soap Bar. Det var till och med värt den fruktansvärda huvudvärken dagen efter.

Resten av helgen ägnades till att se OS sändningarna på tv, jag kommer sakna det. Känns ändå som OS är en lite speciell tid, det förenar på ett underbart sätt. Vilket också är tanken med de Olympiska spelen.

Jag klär mig riktigt sommar aktikt idag , trotsar vädret eller något i den stilen. Ignorerar det faktum att Stockholm ligger inbäddat i gråa moln och att kontoret är fullt av lite halvdepprimerade människor:p

Så det blev att slänga på sig den nyinköpta tunikan från Desigual, är tillfälligt förälskad i dena färgsprakande skapelse. Inhandlade den på Tin Tin style, en mycket trevlig web shop.

Här kommer en dålig bild på min tunika, men bara för att visa att den är färgsprakande som få;) Blir en bättre bild senare.

amanda1

 

 

 

 

 

 

Förresten, har lyssnat sönder en låt i helgen.  Mer om detta senare.

//Amanda

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu